Metakognitiv Coaching

- Præstations angst

Præstationsangst


Få fremadrettet og konkret hjælp 

Vil du gerne kunne tale foran andre uden at blive nervøs?

 

Er du nervøs, for nervøs,  i flere dage, før du skal præsentere noget foran andre? Bekymrer du dig for, at stemmen knækker eller at du blokkerer hvis du skal præsentere noget eller holde et oplæg foran andre?

 

Det kan der gøres noget ved. Her og nu. Få konkrete værktøjer som du kan bruge med detsamme. 


Kontakt mig på mail (info@holmcoaching.dk) eller ring på 24 64 97 08.

 


Hvad er præstationsangst?

 

De fleste af os er meget nervøse, når vi skal op til en eksamen, holde en tale eller give en eller anden form for præsentation. At stå foran andre mennesker og risikere at blive bedømt og muligvis også få kritik, er noget af det, som skræmmer os allermest. Det er altså ikke unormalt, hvis du oplever stærk angst for at tale eller på anden vis præsentere noget foran andre. I situationen kan du opleve, at du sveder meget, og måske rødmer eller ryster du, når du taler. I dagene op til din præsentation kører dine tanker måske i ring og du får svært ved at sove og spise, eller du bliver måske ekstra irritabel. Du har generelt svært ved at tænke på andet end det, at du skal præstere.

 

Hvad er problemet med præstationsangst?

 

For det meste er præstationsangst ikke noget problem som sådan. Det kan faktisk være meget godt at få et ekstra skud adrenalin, som giver lidt ekstra energi, så vi kan forberede os så godt som muligt. Men hvis bekymringerne tager overhånd, og du kommer til at bruge mere tid på at bekymre dig end på produktiv forberedelse, så kan det være et problem.

 

Hvad kan man gøre for at komme af med sin præstationsangst?

 

Det findes en hel del, du kan gøre for at komme din præstationsangst til livs. Jeg arbejder ud fra den metakognitive metode. Det er en evidensbaseret metode med meget gode resultater. Jeg tager udgangspunkt i netop dine udfordringer. Jeg ser på, hvordan din angst kommer til udtryk for dig lige nu og på, hvordan du håndterer den. Fokus vil være på, hvordan du håndterer det, du synes er svært. Det er nemlig her, du finder roden til din angst, og dermed hvordan du kan kontrollere den.


Fremadrettet og konkret - vi dvæler ikke ved fortiden!Præstations angst skal afhjælpes fremadrettet og konkret. Man behøver ikke dvæle ved svære hændelser i fortiden for at få det bedre. Jeg graver nemlig ikke i, hvad det er, du tænker eller føler, men hvordan du forholder dig til det, du tænker og oplever. Gennem metakognitiv terapi får du nogle konkrete værktøjer, som du kan bruge, når du kommer ud i situationer, som gør dig utryg. Det er værktøjerne, som gør hele forskellen og som gør, at du hurtigt kan få det bedre igen.


Klinikken ligger centralt i Hørsholm i lyse og luftige lokaler tæt på Hørsholm Midtpunkt. Masse parkeringpladser tæt på klinikken.

 

  

Ring eller skriv til mig så finder vi hurtigt en tid dig!

 

Kærlig hilsen


Charlotta Holm

Metakognitiv coach / terapeutCharlotta Holm Metakognitiv Terapi behandling mod social angst hos  børn og unge

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend